Catalog
Toate categoriile

Marketing.MD - Totul pentru marketing si cresterea vanzarilor

Marketing.MD - aceasta este o platforma online care ofera sugestii, solicitari de la companii si specialisti pe tema marketingului si tot ceea ce contribuie la cresterea vanzarilor!!

Publicatii pe Marketing.MD acestea pot fi plasate atat de persoane fizice, cat si de persoane juridice care isi ofera serviciile, sau de produse din domeniul marketingului si managementului. Acestea pot fi marketologi profesionisti, manageri, designeri, dezvoltatori de site-uri web, copywriteri, specialisti SEO, specialisti in managementul social media si multi alti experti in domeniul marketingului, managementului si publicitatii.

De asemenea, pe site exista posibilitatea de a plasa oferte pentru clientii care cauta performanti pentru a-si implementa proiectele sau au nevoie de bunuri. Aici veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a va promova cu succes afacerea pe Internet si nu numai

Publicul tinta al site-ului sunt antreprenorii, marketologii, managerii, specialistii in publicitate si toti cei care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile sau sa gaseasca o solutie eficienta in domeniul marketingului si promovarii afacerilor in Moldova.

Publicarea ofertelor despre serviciile sau produsele dvs. pe site Marketing.MD are o serie de avantaje:

  1. Un public larg. Site-ul are un public numeros din Moldova si alte tari CSI si Europa, ceea ce face posibila transmiterea informatiilor despre produsele si serviciile sale catre un numar mare de potentiali clienti
  2. Economisind timp si bani din cauza specializare ingusta. Postarea publicatiilor pe site este o modalitate rapida si convenabila de a transmite informatii despre produsele si serviciile dvs. publicului tinta, fara a fi nevoie sa cheltuiti bani pe campanii publicitare sau sa cautati manual clienti.
  3. Postarea unei publicatii despre produsul sau serviciul dvs. este gratuita. Pe Marketing.MD postarea unei publicatii despre Serviciile sau produsele dvs. este absolut gratuita, ceea ce va permite sa economisiti costurile de publicitate.
  4. Interfata prietenoasa si intuitiva. Site-ul are o interfata simpla si usor de utilizat, care va permite sa postati rapid si usor o publicatie, chiar si pentru cei care nu au experienta in lucrul cu site-uri similare.
  5. Posibilitatea de a primi feedback. Dupa finalizarea lucrarii, clientii au posibilitatea de a lasa feedback despre munca sau produsul dvs., ceea ce va creste reputatia si increderea in dvs. ca interpret sau produs.
  6. Capacitatea de a gasi noi clienti. Postarea publicatiilor pe site poate duce la faptul ca veti obtine noi clienti care anterior nu stiau despre serviciile dvs.
  7. Posibilitatea de a gasi un interpret pentru realizarea obiectivelor lor de marketing si management.

Daca sunteti in cautarea unei surse de incredere de informatii despre marketing si promovarea afacerilor in Moldova, atunci Marketing.MD - de asta ai nevoie. Misiunea noastra este sa te ajutam sa obtii succes in afacerea ta sau in activitatea ta profesionala si sa devii lider pe nisa ta de piata.

Filtre
Meniu
Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Autentificare sau înregistrare

Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Înregistrare

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator. Continuând orice utilizare ulterioară a Site-ului, sunteți de acord. Mai multe informații sunt disponibile în Politica de cookie-uri

Este clar
Licitația finalizata
Minute
secunde
Selectat
Adăuga
Licitația finalizata
Ascunde opțiuni
Toți parametrii
Sigur doriți să ștergeți pagina?