Catalog
Toate categoriile

Cercetări și planificații

Abonați-va accesați căutarea și fiți primul care primește publicații noi în funcție de parametrii dvs

Abonati-va

Aici veți găsi multe oferte de la companii și profesioniști care sunt gata să vă ajute să efectuați cercetări de piață, sondaje, chestionare, analize de piață și să vă ajute să obțineți succesul în afaceri.

La Marketing.MD, veți găsi multe servicii de cercetare și dezvoltare care vă pot ajuta să creați un plan și o strategie de afaceri eficiente. Aici puteți găsi profesioniști care sunt gata să analizeze, să identifice punctele slabe și să ofere soluții pentru a le elimina.

Specialiștii și companiile pun oferte pentru servicii în domeniul analizei de marketing, inclusiv realizarea de sondaje și cercetări de piață în Moldova sau în străinătate. Acest lucru vă va ajuta să identificați nevoile clienților dvs. și să dezvoltați o strategie de vânzări pentru a maximiza profiturile și a vă îmbunătăți reputația pe piață.

Categoriile pe care le oferim vă permit să alegeți categoria care vi se potrivește cel mai bine pentru a profita la maximum de vânzarea produselor și serviciilor dvs.:

Alte categorii ale secțiunii Cercetare și Plan:

Invităm atât artiștii, cât și clienții să folosească Marketing.MD pentru a găsi profesioniști, companii și pentru a-și extinde afacerea. Platforma noastră este un instrument excelent pentru cei care se străduiesc să aibă succes și sunt gata să lucreze la proiectele lor împreună cu profesioniști.

Filtre
Meniu
Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Autentificare sau înregistrare

Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Înregistrare

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator. Continuând orice utilizare ulterioară a Site-ului, sunteți de acord. Mai multe informații sunt disponibile în Politica de cookie-uri

Este clar
Licitația finalizata
Minute
secunde
Selectat
Adăuga
Licitația finalizata
Ascunde opțiuni
Toți parametrii
Sigur doriți să ștergeți pagina?