Catalog
Toate categoriile

Publicații tipărite

Abonați-va accesați căutarea și fiți primul care primește publicații noi în funcție de parametrii dvs

Abonati-va

Pe platforma Marketing.MD, în secțiunea Poligrafie, în categoria Publicații tipărite, puteți posta publicații despre următoarele tipuri de publicații tipărite din Moldova:

Reviste și ziare sunt publicații tipărite zilnice, săptămânale sau lunare care conțin știri, articole, reclame și alte informații despre o varietate de subiecte.

Cărțile sunt studii lungi și lucrări aprofundate pe o varietate de subiecte, adesea publicate sub formă de cartonate, cărți de hârtie sau cărți electronice.

Materialele promoționale sunt materiale tipărite care sunt folosite pentru a promova bunuri și servicii, cum ar fi broșuri, fluturași, cataloage, broșuri etc.

Manualele și publicațiile științifice sunt cărți și alte publicații care sunt destinate utilizării în instituțiile de învățământ sau pentru cercetarea științifică.

Calendarele și cărțile poștale sunt materiale tipărite care sunt folosite pentru a afișa date, sărbători, evenimente și felicitări.

Plasarea publicațiilor în categoria Publicații tipărite pe platforma Marketing.MD poate fi utilă companiilor care operează în următoarele domenii:

Agenții de publicitate care creează materiale promoționale pentru clienții lor.
Edituri care publică cărți, reviste și ziare.
Designeri și marketeri care dezvoltă designul publicațiilor tipărite.
Persoane care lucrează în instituții de învățământ care au nevoie de manuale și alte materiale de învățare.
Persoane care sunt implicate în crearea de produse suvenire, cum ar fi calendare și cărți poștale.
Categoria Publicații tipărite de pe platforma Marketing.MD oferă o oportunitate companiilor și profesioniștilor din industria tipografică de a-și plasa ofertele și serviciile în Moldova. Pe aceasta pagina gasiti o gama variata de oferte de la profesionisti calificati care sunt pregatiti sa isi ofere serviciile in realizarea diverselor publicatii tiparite. De la reviste și ziare până la cărți și broșuri, categoria noastră Prints vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a crea produse tipărite de calitate și atractive. Utilizatorii Marketing.MD au posibilitatea de a-și promova serviciile și de a găsi noi clienți, ceea ce face din platforma noastră o resursă convenabilă pentru dezvoltarea unei afaceri de tipar.

Alte categorii ale secțiunii Poligrafie:

Filtre
Meniu
Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Autentificare sau înregistrare

Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Înregistrare

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator. Continuând orice utilizare ulterioară a Site-ului, sunteți de acord. Mai multe informații sunt disponibile în Politica de cookie-uri

Este clar
Licitația finalizata
Minute
secunde
Selectat
Adăuga
Licitația finalizata
Ascunde opțiuni
Toți parametrii
Sigur doriți să ștergeți pagina?