Catalog
Toate categoriile

Ajutor PC

Abonați-va accesați căutarea și fiți primul care primește publicații noi în funcție de parametrii dvs

Abonati-va

Categoria „Ajutor informatic” este destinată publicațiilor cu scopul de a-i ajuta pe cei care au nevoie de ajutor în problemele informatice și pe cei care își oferă serviciile în acest domeniu în Moldova.

Publicarea în categoria „Ajutor pe computer” oferă o modalitate convenabilă pentru clienți și contractori de a se găsi reciproc. Clienții pot posta informații despre problemele lor și rezultatele așteptate, iar artiștii își pot oferi serviciile.

Tabloul de postare Marketing.MD din această categorie oferă și următoarele informații:

Descrierea serviciilor: performanții își pot descrie serviciile în detaliu, astfel încât clienții să înțeleagă ce oferă și cum îi poate ajuta cu problemele lor.

Evaluări și recenzii: clienții pot lăsa feedback cu privire la munca artiștilor și îi pot evalua, ceea ce îi ajută pe alți clienți să facă o alegere atunci când caută un artist.

Prețuri: furnizorii pot stabili prețuri pentru serviciile lor, iar clienții pot compara prețurile și pot alege cea mai bună opțiune pentru ei înșiși.

Contacte: clienții și interpreții pot comunica între ei prin intermediul resursei noastre pentru a discuta detaliile serviciului și a aranja o întâlnire sau o consultare online.

Asistența computerizată poate include următoarele servicii atât pentru profesioniști, cât și pentru clienți:

Instalarea și configurarea software-ului, inclusiv sisteme de operare, browsere, aplicații de birou și alte programe.
Diagnosticarea și repararea echipamentelor informatice, inclusiv înlocuirea componentelor, instalarea hard disk-urilor și alte lucrări.
Configurați conexiuni la rețea și configurați routere, firewall-uri și alte echipamente pentru a asigura o conexiune la Internet sigură și stabilă.
Suport și întreținere a serverelor și bazelor de date, inclusiv instalarea, configurarea, monitorizarea și backupul acestora.
Eliminarea virușilor și a altor programe malware, precum și instalarea de programe antivirus și configurarea activității acestora.
Consiliere și instruire privind utilizarea calculatoarelor și a software-ului.

Alte categorii ale secțiunii IT și dezvoltare:

Filtre
Meniu
Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Autentificare sau înregistrare

Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Înregistrare

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator. Continuând orice utilizare ulterioară a Site-ului, sunteți de acord. Mai multe informații sunt disponibile în Politica de cookie-uri

Este clar
Licitația finalizata
Minute
secunde
Selectat
Adăuga
Licitația finalizata
Ascunde opțiuni
Toți parametrii
Sigur doriți să ștergeți pagina?