Catalog
Toate categoriile

Produse tipărite

Abonați-va accesați căutarea și fiți primul care primește publicații noi în funcție de parametrii dvs

Abonati-va

Categoria „Produse tipărite” de pe platforma Marketing.MD oferă o oportunitate convenabilă de a posta publicații pentru profesioniștii și companiile care sunt angajate în crearea de produse tipărite în Moldova. Acest lucru poate fi util atât pentru cei care oferă servicii de tipărire și producție, cât și pentru cei care caută profesioniști pentru a-și crea propriile produse tipărite.

Mai jos sunt câteva dintre produsele tipărite care pot fi prezentate pe platforma noastră:

Broșurile și cataloagele sunt exemple de materiale tipărite care sunt folosite pentru a promova o afacere. Acestea pot conține informații despre produse sau servicii, precum și să ofere clienților informații valoroase despre companie.

Reviste și ziare sunt publicații tipărite care conțin știri și articole pe diverse teme. Ele pot fi atât orientate spre afaceri, cât și orientate spre divertisment și orientate spre hobby-uri.

Cărțile de vizită și cărțile poștale sunt articole mici tipărite care sunt folosite pentru a distribui informațiile de contact ale companiei sau pentru a sărbători diferite sărbători.

Ambalajul este imprimat care este folosit pentru ambalarea mărfurilor. Poate fi realizat in diverse stiluri si modele pentru a atrage atentia potentialilor clienti si a-i interesa in produs.

Panourile publicitare și bannerele sunt articole imprimate mari care sunt folosite pentru publicitate în aer liber. Acestea pot conține informații despre bunuri și servicii, precum și să ofere informații despre evenimente sau promoții.

Astfel, plasarea publicațiilor din categoria „Produse tipărite” pe platforma noastră Marketing.MD poate fi utilă tuturor celor care caută profesioniști pentru a crea produse tipărite de înaltă calitate, precum și celor care prestează servicii pentru producerea acestuia.

Alte categorii ale secțiunii Poligrafie:

Filtre
Meniu
Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Autentificare sau înregistrare

Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Înregistrare

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator. Continuând orice utilizare ulterioară a Site-ului, sunteți de acord. Mai multe informații sunt disponibile în Politica de cookie-uri

Este clar
Licitația finalizata
Minute
secunde
Selectat
Adăuga
Licitația finalizata
Ascunde opțiuni
Toți parametrii
Sigur doriți să ștergeți pagina?