Catalog
Toate categoriile

Întreținere website-uri

Abonați-va accesați căutarea și fiți primul care primește publicații noi în funcție de parametrii dvs

Abonati-va

Categoria „Întreținere site-uri” este destinată utilizatorilor care caută specialiști profesioniști în întreținerea și suportul site-urilor web de diferite niveluri de complexitate.

Întreținerea site-urilor este necesară pentru a menține performanța și relevanța acestora. Actualizările periodice ale site-ului web și verificările de sănătate ajută la evitarea posibilelor probleme tehnice și eșecuri, precum și la îmbunătățirea performanței site-ului în motoarele de căutare.

Unul dintre aspectele importante ale întreținerii site-ului este actualizarea conținutului (Content Management). Conținutul site-ului trebuie să fie relevant și să răspundă nevoilor vizitatorilor. Actualizările regulate ale conținutului ajută la îmbunătățirea clasamentului site-ului dvs. în motoarele de căutare, precum și la menținerea vizitatorilor pe site și la creșterea angajamentului acestora.

Iată o listă a principalelor tipuri de servicii de întreținere a site-ului web:

Întreținerea și suportul site-ului: include actualizări regulate de software, eliminarea problemelor și erorilor tehnice, monitorizarea site-ului etc.

Design și dezvoltare: crearea și rafinarea designului site-ului, dezvoltarea de noi funcții și caracteristici, adaptarea site-ului pentru dispozitive mobile etc.

Optimizare SEO: imbunatatirea pozitiei site-ului in rezultatele cautarii, analiza cuvintelor cheie, optimizarea continutului si parametrilor tehnici ai site-ului.

Managementul conținutului: crearea și publicarea conținutului pe site, editarea și actualizarea conținutului existent.

Analiză și monitorizare: analiza comportamentului utilizatorilor pe site, monitorizarea indicatorilor și metricilor, elaborarea unei strategii de îmbunătățire a site-ului.

Plasarea publicațiilor pe platforma noastră Marketing.md poate fi utilă atât pentru dezvoltatorii de site-uri web, cât și pentru clienții acestora:

Dezvoltatorii pot folosi platforma pentru a-și promova serviciile și a atrage noi clienți.
Clienții pot folosi platforma pentru a găsi dezvoltatori de încredere și pentru a obține servicii de calitate pentru site-urile lor.
Platforma noastră este un anunț convenabil, util și important deoarece:

Oferim o interfață convenabilă și simplă pentru plasarea reclamelor și găsirea serviciilor necesare.
Oferim vizibilitate maximă a reclamelor și acoperire largă a publicului.
Oferim conținut de calitate și reclame extrem de relevante pentru a ajuta utilizatorii să găsească rapid serviciile de care au nevoie.
Oferim funcții și instrumente suplimentare pentru a îmbunătăți eficiența și eficacitatea anunțurilor dvs.
Întreținerea site-ului include, de asemenea, verificarea link-urilor întrerupte și remedierea acestora, precum și actualizarea versiunilor componentelor software și plug-in-urilor utilizate pe site. Acest lucru ajută la evitarea posibilelor vulnerabilități de securitate pe site și la asigurarea funcționării stabile a acestuia.

Categoria Întreținere site-uri web este locul în care puteți găsi profesioniști cu experiență în întreținerea și asistența site-ului web, care sunt gata să vă ajute să vă mențineți site-ul în stare bună și să-l mențineți funcțional pe termen lung. Dacă sunteți în căutarea unui specialist în domeniul întreținerii și suportului site-urilor web sau oferiți propriile servicii, atunci această secțiune a panoului de oferte va fi locul perfect pentru a vă posta publicația.

Alte categorii ale secțiunii IT și dezvoltare:

Filtre
Meniu
Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Autentificare sau înregistrare

Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Înregistrare

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator. Continuând orice utilizare ulterioară a Site-ului, sunteți de acord. Mai multe informații sunt disponibile în Politica de cookie-uri

Este clar
Licitația finalizata
Minute
secunde
Selectat
Adăuga
Licitația finalizata
Ascunde opțiuni
Toți parametrii
Sigur doriți să ștergeți pagina?