Catalog
Toate categoriile

Rețele sociale și publicitate

Abonați-va accesați căutarea și fiți primul care primește publicații noi în funcție de parametrii dvs

Abonati-va

Bine ați venit la Marketing.MD pentru profesioniștii în marketing și publicitate online! Aici poți posta informații despre tine și serviciile tale, precum și să găsești un loc de muncă sau clienți noi.

Dacă sunteți un manager de cont Facebook sau Instagram, postați informațiile dvs. și oferiți exemple de cazuri de succes. Utilizatorii noștri caută mereu profesioniști calificați care să-i ajute să creeze și să mențină o prezență activă în rețelele sociale.

Dacă sunteți expert în configurarea campaniilor de publicitate Facebook sau Google Adwords, optimizarea reclamelor pe site sau crearea și trimiterea de buletine informative prin e-mail și SMS, vă puteți oferi serviciile pe Marketing.MD.

Categoriile pe care le oferim vă permit să alegeți categoria care vi se potrivește cel mai bine pentru a profita la maximum de vânzarea produselor și serviciilor dvs.:

Alte categorii ale secțiunii Rețele sociale și publicitate:

 

De asemenea, salutăm specialiști în domeniul promovării în Telegram și alți mesageri care ne pot ajuta utilizatorii să-și îmbunătățească canalele de comunicare cu clienții.

Daca esti trainer sau consultant de marketing pe Internet, iti poti oferi serviciile in domeniul trainingului si consultanta. Încurajăm schimbul de cunoștințe și experiență între profesioniștii din acest domeniu.

Marketing.MD este deschis către diverse tipuri de servicii și oferte legate de marketing și publicitate pe internet. Simțiți-vă liber să vă publicați ofertele și să găsiți noi clienți și oportunități pentru afacerea dvs.

Filtre
Meniu
Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Autentificare sau înregistrare

Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Înregistrare

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator. Continuând orice utilizare ulterioară a Site-ului, sunteți de acord. Mai multe informații sunt disponibile în Politica de cookie-uri

Este clar
Licitația finalizata
Minute
secunde
Selectat
Adăuga
Licitația finalizata
Ascunde opțiuni
Toți parametrii
Sigur doriți să ștergeți pagina?