Catalog
Toate categoriile

Dezvoltare și IT

Abonați-va accesați căutarea și fiți primul care primește publicații noi în funcție de parametrii dvs

Abonati-va

Bun venit la secțiunea dezvoltare și IT! Aici companiile și profesioniștii își pot publica ofertele de servicii și pot vinde produse legate de dezvoltarea site-ului, layout-ul, întreținerea, gestionarea conținutului, plugin-uri, module, servicii utile, șabloane, găzduire, scripturi și boți, integrări, aplicații, jocuri, administrare server, asistență computer. , instruire și consultații, precum și alte servicii legate de IT.

Secțiunea este reprezentată de o gamă largă de servicii de dezvoltare și IT care vă vor ajuta să vă promovați afacerea și să o faceți mai eficientă și mai recunoscută. Pe Marketing.MD poți plasa oferte pentru vânzarea bunurilor și serviciilor tale, precum și a găsi contractori care te vor ajuta în implementarea proiectelor tale IT, atât în ​​Moldova, cât și în străinătate.

Categoriile pe care le punem la dispozitie iti permit sa alegi categoria care ti se potriveste cel mai bine pentru a obtine eficienta maxima in vanzarea de bunuri si servicii.

Alte categorii ale secțiunii IT și dezvoltare:

Ne îmbunătățim constant serviciile și adăugăm noi funcții pentru a face procesul de plasare a ofertelor și de vânzare a bunurilor și serviciilor cât mai simplu și convenabil posibil pentru utilizatorii noștri.

Daca iti oferi serviciile in domeniul dezvoltarii si IT sau cauti un antreprenor pentru proiectul tau, alatura-te Marketing.MD si incepe-ti munca chiar acum!

Filtre
Meniu
Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Autentificare sau înregistrare

Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Înregistrare

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator. Continuând orice utilizare ulterioară a Site-ului, sunteți de acord. Mai multe informații sunt disponibile în Politica de cookie-uri

Este clar
Licitația finalizata
Minute
secunde
Selectat
Adăuga
Licitația finalizata
Ascunde opțiuni
Toți parametrii
Sigur doriți să ștergeți pagina?