Catalog
Toate categoriile

Acordul utilizatorului

Acord de utilizare privind furnizarea de servicii ale site-ului MarketingMD

 

Acest Acord de utilizare reglementează relația privind utilizarea resursei de Internet cu adresa https://marketing.md (denumit în continuare "Site") între https://marketing.md (denumit în continuare "Contractant") și o persoană juridică sau persoană fizică care utilizează Site-ul în scopul căutării, vizualizării și /sau plasării anunțurilor (denumit în continuare "utilizator").

 

Prin înregistrarea pe Site sau utilizarea Site-ului pentru a căuta / vizualiza Anunțuri, utilizatorul este de acord cu acest Acord de Utilizare (denumit în continuare "PS") și își asumă drepturile și obligațiile specificate în acesta legate de utilizarea Site-ului.

 

Plasarea anunțurilor pe Site care nu au ca scop desfășurarea activității este gratuită, cu excepția cazului în care se specifică altfel în mod explicit pe Site și / sau în PS și / sau ofertă. În absența unei indicații speciale pe site și /sau în PS și / sau ofertă, este adevărat și contrariul: un anunț gratuit trimis de utilizator indică direct că nu a fost trimis în legătură cu sau în scopul desfășurării activităților comerciale. Utilizatorii sunt obligați să utilizeze funcțiile Site-ului cu bună-credință și să împiedice plasarea anunțurilor care nu corespund obiectivelor reale ale utilizatorilor. Termeni utilizați în acest PS

 

O resursă de Internet este un set de software și hardware și informații integrate destinate publicării pe Internet și afișate în anumite forme text, grafice sau sonore. Resursa de Internet este accesibilă utilizatorilor de Internet prin intermediul unui nume de domeniu și (Uniform Resource Locator) - o adresă de e-mail unică care permite accesul la informații și complexe hardware și software sau printr-o aplicație mobilă corespunzătoare.

 

Un site web este o resursă de Internet care permite unui utilizator să posteze, să caute și să vizualizeze anunțuri. Toate drepturile asupra Site-ului aparțin contractantului.

 

Contul Personal al utilizatorului pe site (denumit în continuare "contul Personal") este o interfață pentru accesarea gestionării plasărilor publicitare ale utilizatorului, a altor servicii, a plății acestora și efectuarea altor acțiuni prevăzute pe site cu materiale informative. Autentificarea se efectuează utilizând datele de înregistrare ale utilizatorului.

 

Date de înregistrare-date de identificare a utilizatorului destinate accesului utilizatorului la contul personal. Datele de înregistrare constau în: autentificare (e-mailul utilizatorului este folosit ca autentificare), parolă, întrebare de securitate și răspuns la întrebarea de securitate (utilizată dacă utilizatorul a uitat parola).Utilizatorul se poate conecta și prin intermediul rețelei sociale Facebook

 

Un anunț este un mesaj informativ al utilizatorului Site-ului care conține o ofertă de produs (inclusiv informații de contact, imagini și orice informații conexe) postat de utilizator pe Site, adresat unui cerc nedefinit de persoane.

 

Produs-orice produs, produs, serviciu, ofertă de muncă sau altă ofertă pentru care utilizatorul plasează un anunț pe Site.

 

1. Obiectul acordului

 

1.1 contractantul vă oferă serviciile sale în condițiile care fac obiectul acestui Acord de Utilizare.

 

1.2 contractul de utilizare poate fi modificat de către contractant fără notificare. Noua versiune a Acordului de utilizare intră în vigoare din momentul în care este postat pe Site, cu excepția cazului în care noua versiune a PS prevede altfel.

 

1.3. Versiunea actuală a PS, precum și alte documente care reglementează regulile de utilizare a Site-ului și furnizarea serviciilor Site-ului, sunt întotdeauna pe Site și sunt disponibile tuturor utilizatorilor.

 

2. Descrierea serviciilor

 

2.1. Site-ul este o platformă de Internet care permite utilizatorului să plaseze în mod independent, pe propriul risc, oferte adresate unui cerc nedeterminat de persoane pentru efectuarea unei tranzacții cu privire la bunuri/ servicii pe care utilizatorul este autorizat să le dispună (să facă oferte), iar alți utilizatori ai Site-ului să accepte sau să nu accepte la discreția și pe propria răspundere ofertele postate pe Site de către utilizator, să încheie sau să nu încheie o tranzacție adecvată cu utilizatorul care a plasat anunțul pe Site. Contractantul nu poate fi considerat în niciun fel și nu este organizatorul tranzacției, cumpărătorului, vânzătorului, intermediarului, agentului sau reprezentantului oricărui utilizator al Site-ului și / sau al altei persoane interesate în legătură cu tranzacția propusă / încheiată între utilizatorii Site-ului. Toate tranzacțiile efectuate prin plasarea anunțurilor pe Site de către utilizator între utilizatorii Site-ului sunt încheiate și executate fără participarea directă sau indirectă a contractantului.

 

2.2. Contractantul nu oferă utilizatorului nicio garanție că orice oferte făcute utilizatorilor Site-ului prin plasarea unui anunț pe Site sau prin utilizarea informațiilor de contact conținute în anunț vor fi primite și luate în considerare de alți utilizatori ai Site-ului.

 

2.3. Utilizatorul se angajează să fie atent atunci când alege o contrapartidă, ia o decizie cu privire la tranzacție pe propria răspundere, asigurându-se în mod independent că oferta conținută în anunțul de pe Site este valabilă și legitimă.

 

2.4. Contractantul oferă, de asemenea, servicii plătite prin intermediul site - ului web, a căror furnizare este reglementată de oferta publică- https://marketing.md/promo/services

 

2.5. Furnizarea de servicii plătite ale Site-ului este reglementată de o ofertă publică - https://marketing.md/promo/services la care utilizatorul este de acord atunci când plătește pentru servicii plătite

 

3. Drepturile și obligațiile executorului

 

3.1.Drepturi

 

3.1.1 informațiile primite pe site sunt considerate proprietatea contractantului. Contractantul nu poartă nicio obligație de a asigura confidențialitatea cu privire la aceste informații, cu excepția cazului în care există un acord scris cu utilizatorul în sens contrar sau cerințele relevante ale legislației în vigoare.

 

3.1.2 informațiile conținute pe site nu pot fi reproduse sau utilizate pentru publicații fără permisiunea scrisă a contractantului, cu excepția cazului în care se menționează în mod explicit contrariul pe pagina care conține astfel de informații. Copierea informațiilor conținute pe Site poate fi efectuată numai de către persoane fizice pentru uz personal.

 

3.1.3 în niciun caz Contractantul nu va fi răspunzător pentru daune, pierderi sau cheltuieli suportate în legătură cu utilizarea Site-ului sau incapacitatea de a-l utiliza.

 

3.1.4. Contractantul are dreptul în orice moment, la discreția sa, să efectueze o verificare aleatorie a anunțurilor pentru respectarea acestui PS de către utilizator, inclusiv în modul automat folosind instrumente software. În caz de încălcări, inclusiv în cazul primirii plângerilor de la terți cu privire la astfel de încălcări, contractantul are dreptul de a determina calitatea anunțurilor, conformitatea acestora cu cerințele prezentului PS și legislația Republicii Moldova, suspendă sau încetează accesul utilizatorului la anumite servicii ale Site-ului, inclusiv respingerea sau blocarea anunțurilor și / sau accesul utilizatorului la contul personal fără a notifica utilizatorul despre acest lucru. Prin decizia contractantului, blocarea anunțurilor și / sau a datelor de înregistrare a utilizatorilor pe Site poate fi temporară sau permanentă, în funcție de volumul și numărul de încălcări ale acestui Acord de Utilizare și ale altor reguli de utilizare a Site-ului stabilite de Contractant. Dacă utilizatorul elimină încălcările comise, contractantul are dreptul să restabilească anunțul blocat anterior sau accesul utilizatorului la contul personal.

 

3.1.5. Contractantul are dreptul de a modifica unilateral acest PS și alte documente care reglementează regulile de utilizare a Site-ului și furnizarea de servicii ale Site-ului. Noua versiune a acestor documente intră în vigoare din momentul în care este postată pe site, cu excepția cazului în care noua versiune a documentului relevant prevede altfel.

 

3.2 Responsabilități

 

În cadrul acestui Acord de Utilizare, Contractantul se angajează:

 

3.2.1 Pentru a permite utilizatorului să plaseze anunțuri pe Site, să caute anunțuri ale altor utilizatori aflați în baza de date a Site-ului, în conformitate cu regulile și restricțiile stabilite de Contractant în acest moment.

 

3.2.2 oferiți utilizatorului posibilitatea de a gestiona accesul la anunțul său și de a seta alte setări disponibile utilizatorilor la un anumit moment prin contul său personal.

 

3.2.3 oferiți utilizatorului posibilitatea de a șterge anunțul și / sau datele de înregistrare ale acestuia în orice moment, la discreția sa.

 

3.2.4 oferiți utilizatorului posibilitatea de a șterge complet toate informațiile postate de acesta pe Site prin contul său personal pe Site în orice moment, la discreția sa.

 

4. Obligațiile utilizatorului în timpul înregistrării

 

În cadrul acestui Acord de utilizare, utilizatorul se angajează:

 

4.1 cunoașteți și respectați regulile de publicare a anunțurilor, care fac parte integrantă din acest PS.

 

4.2 să nu posteze informații în niciun fel, prin intermediul site-ului, cu încălcarea legislației Republicii Moldova și a legislației internaționale.

 

4.3 să nu postați informații false în mod deliberat.

 

4.4 să nu posteze și/sau să transmită materiale și/sau bunuri / servicii folosind Site-ul, dacă utilizatorul nu are drepturile corespunzătoare în acest sens. Acest lucru se aplică materialelor protejate prin drepturi de autor, mărci comerciale, brevete, precum și acordurilor privind neproliferarea informațiilor, confidențialității, bunurilor, pentru punerea în aplicare a cărora este necesar să se obțină autorizații adecvate, în absența unor astfel de autorizații și altele asemenea.

 

4.5 să nu încalce securitatea informațiilor de pe Site.

 

4.6 nu încorporați cod executabil pe partea utilizatorului, obiecte încorporate, utilizați frame și iframe, foi de stil în cascadă, cod html.

 

4.7 să nu fie reprezentat de numele altcuiva sau în numele altcuiva (persoană privată sau organizație). Nu induceți în eroare alți utilizatori și administrația Site-ului cu privire la identificarea lor în niciun fel.

 

4.8 să nu distrugă și / sau să modifice niciun material de pe Site al cărui autor nu este utilizatorul.

 

4.9  să nu utilizeze informații despre telefoane, adrese poștale, adrese de e-mail în alte scopuri decât subiectul Site-ului (căutarea, vizualizarea și plasarea anunțurilor).

4.10 nu vă înregistrați utilizând adresa de e-mail a altcuiva sau o adresă pe care Utilizatorul nu are dreptul să o utilizeze.

4.11 nu transferați parola pentru accesul la contul personal către terți. Utilizatorul este pe deplin responsabil pentru toate daunele cauzate de terți care rezultă din transferul intenționat sau neintenționat al parolei din contul personal către o altă persoană. Utilizatorul este responsabil pentru păstrarea confidențialității parolei și a oricărei utilizări a Site-ului prin intermediul parolei sale.

4.12 prin înregistrarea pe Site, Utilizatorul este de acord să primească mesaje informative și publicitare de la Contractant și partenerii săi la adresa de e-mail specificată de acesta, care poate fi respinsă făcând clic pe butonul "Dezabonare".

4.13. La vizitarea Site-ului, Cookie-urile utilizatorului sunt salvate pentru a analiza comportamentul utilizatorului pe Site, pentru a determina interesul utilizatorului și pentru a optimiza campania de mesaje publicitare. Un fișier cookie este un fișier text trimis de un server web și stocat pe computerul utilizatorului, utilizat pentru autentificarea utilizatorului, urmărirea stării sesiunii sale și stocarea statisticilor privind utilizarea utilizatorilor site-urilor pe Internet. Atunci când vizitează Site-ul, utilizatorul este de acord să-și salveze cookie-urile și să le transfere către terți pentru a analiza comportamentul utilizatorului pe Site și pentru a primi mesaje publicitare direcționate. Utilizatorul este de acord să primească publicitate direcționată în conformitate cu datele prelucrate obținute în timpul analizei cookie-urilor sale. Utilizatorul poate refuza salvarea cookie-urilor modificând setările din setările de confidențialitate/ confidențialitate / date personale (în funcție de terminologia browserului) ale browserului web utilizat de acesta.

5. Reguli pentru plasarea anunțurilor pe Site

5.1 responsabilitatea pentru exactitatea informațiilor conținute în anunțuri este suportată de către expeditorii acestora (utilizatorii care au plasat anunțuri). Contractantul nu este obligat să efectueze o verificare preliminară a anunțurilor postate și /sau distribuite de utilizator prin intermediul Site-ului. Utilizatorul înțelege și este de acord că trebuie să evalueze în mod independent toate riscurile asociate cu plasarea, distribuirea și căutarea anunțurilor, inclusiv evaluarea fiabilității, completitudinii sau utilității acestora.

5.2 contractantul își rezervă dreptul, la discreția sa, de a refuza plasarea și /sau distribuirea anunțurilor către utilizator, precum și de a elimina anunțurile de pe Site, fără notificarea prealabilă a utilizatorului și explicarea motivelor.

5.3 contractantul are dreptul de a modifica cerințele pentru conținutul și condițiile de plasare a anunțurilor.

5.4 contractantul își rezervă dreptul de a edita anunțurile pentru a le oferi calități care sunt convenabile pentru percepția cititorului.

5.5 contractantul își rezervă dreptul de a nu intra în corespondență cu autorii anunțurilor.

5.6. Prin plasarea unui anunț pe site care conține o imagine (inclusiv o fotografie), utilizatorul acordă interpretului dreptul de a utiliza imaginea specificată (o licență deschisă pentru a utiliza o operă de artă) în următoarele moduri:

prevăzut de Codul Civil al Republicii Moldova;
- plasarea și distribuirea pe Internet și / sau utilizarea e-mailului între terți-utilizatori de Internet. Locul, timpul, publicul, site-urile printre care / pe care se va efectua distribuirea / plasarea acestor imagini este determinată de interpret independent la discreția sa. În același timp, Contractantul nu garantează o astfel de plasare și distribuție, precum și apelurile terților-utilizatori de Internet către utilizator pe baza anunțului utilizatorului.;
- plasarea imaginii ca material publicitar al interpretului pe Internet.
Dreptul de utilizare menționat mai sus este transferat contractantului de către utilizator gratuit, fără limitarea teritoriului, din momentul în care utilizatorul plasează un anunț pe Site care conține imaginea corespunzătoare, pe întreaga durată a dreptului exclusiv la imagine, cu posibilitatea de a transfera acest drept către terți. Utilizatorul autorizează utilizarea imaginilor fără a specifica numele autorului și garantează, de asemenea, că aceste imagini nu încalcă drepturile terților.

5.7 anunțurile nu pot fi publicate pe Site:
5.7.1 al cărui conținut încalcă legislația Republicii Moldova (conține propagandă de violență, ură rasială, pornografie etc.).

5.7.2 al cărui conținut încalcă normele general acceptate de moralitate și moralitate.

5.7.3 informații în care contrazic Politica Site-ului și regulile de plasare a anunțurilor pe Site.

5.7.4. Conținerea unei oferte de produse/servicii, a cărei implementare necesită obținerea de permise speciale, în absența unor astfel de permise.

5.7.5. Care conține o ofertă de produs/serviciu, a cărei cifră de afaceri este limitată sau interzisă de legislația în vigoare a Republicii Moldova și/sau de acordurile internaționale.

6. Accesul la informațiile personale ale utilizatorilor

6.1 toate informațiile conținute în anunțurile postate de utilizator pe Site sunt disponibile publicului, cu excepția parolei pentru accesarea contului personal și a informațiilor conținute în această secțiune. Prin plasarea anunțurilor pe Site, utilizatorul înțelege că informațiile postate sunt publicate de acesta pe Site în Acces deschis, adică sunt disponibile pentru examinare oricărui vizitator al Site-ului (un cerc nelimitat de persoane) situat oriunde, de pe un dispozitiv care are acces la Internet. În consecință, utilizatorul înțelege și își asumă toate riscurile asociate cu o astfel de plasare a informațiilor, inclusiv, dar fără a se limita la: riscul de a obține o adresă de e-mail în listele de corespondență spam, riscul de a obține o adresă de e-mail către diferite tipuri de escroci, riscul de a obține un număr de telefon către spammerii SMS și/sau escrocii SMS și alte riscuri care decurg din o astfel de plasare a informațiilor.

6.2 accesul utilizatorului de a modifica informațiile conținute în anunț este făcut de acesta numai pe baza autentificării și parolei unice alese de utilizator la înregistrarea pe Site. Utilizatorul însuși este responsabil pentru siguranța parolei.

6.3 dacă parola de acces este pierdută, utilizatorul are posibilitatea de a primi un memento de parolă la adresa de e-mail specificată de acesta în timpul înregistrării și de a se conecta la contul său personal.

6.4 contractantul depune toate eforturile posibile pentru a evita utilizarea neautorizată a informațiilor personale ale utilizatorilor Site-ului. Cu toate acestea, Contractantul nu este responsabil pentru posibila utilizare abuzivă a informațiilor personale ale utilizatorului care a avut loc din cauza:

probleme tehnice în software, servere sau rețele de calculatoare care nu sunt sub controlul contractantului;
întreruperi în funcționarea Site-ului legate de utilizarea intenționată sau neintenționată a Site-ului în alte scopuri de către terți,
transferul parolelor sau informațiilor de pe Site (inclusiv neintenționat) de către utilizatori către alte persoane care nu au acces la aceste informații din cauza condițiilor de înregistrare și a contractelor încheiate cu contractantul.
6.5. Utilizatorul ia în mod independent și voluntar o decizie de a furniza contractantului sau de a posta public informații personale și de altă natură despre el însuși (nume, prenume, patronimic sau pseudonim al utilizatorului, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil, precum și orice alte informații furnizate de utilizator atunci când utilizează Site-ul) în scopul executării acestui Acord de Utilizare.

6.6. Prin înregistrarea pe Site, Utilizatorul este de acord cu colectarea, prelucrarea, stocarea și utilizarea datelor cu caracter personal introduse de acesta (nume complet, telefon, e-mail etc.) în conformitate cu Legea nr. 133 a Republicii Moldova "cu privire la Protecția Datelor cu caracter Personal" din 08-07-2011. De asemenea, Utilizatorul este de acord să transfere aceste date către o terță parte dacă terțul este partener al https://marketing.md și furnizează sisteme de informații pentru a furniza servicii suplimentare utilizatorilor. În acest caz, transferul de date către un terț trebuie efectuat folosind instrumente de automatizare care asigură o protecție adecvată a drepturilor subiecților acestor date, iar sistemul informațional din partea terțului trebuie să aibă un certificat adecvat. Transferul transfrontalier de date este posibil numai dacă se asigură o protecție adecvată a drepturilor persoanelor vizate în țara străină în care se află serverele sistemului informațional. Utilizatorul își poate dezactiva contul în orice moment contactând serviciul de asistență office@marketing.md.

6.7 accesul utilizatorului la modificarea informațiilor personale conținute în profil (prenume, prenume, patronimic etc.) se face numai pe baza autentificării și parolei unice introduse de utilizator în timpul înregistrării.

7. Utilizarea materialelor Site-ului

7.1 fiecare utilizator al Site-ului este responsabil pentru informațiile postate în numele său și pentru consecințele acestei postări.

7.2 site-ul web este doar un mijloc de transmitere a informațiilor, iar contractantul nu este în niciun fel responsabil pentru acuratețea și relevanța acestora.

7.3 contractantul depune toate eforturile posibile pentru a exclude informații nepăsătoare, inexacte sau incomplete în mod deliberat de pe Site, cu toate acestea, în cele din urmă, responsabilitatea pentru aceasta revine persoanelor care au postat-o.

7.4 la retipărirea și utilizarea în alt mod a materialelor Site-ului, un link către Site este obligatoriu.

7.5 dacă utilizatorul salvează anunțul sau o parte din informațiile conținute în anunț în propria sa bază de date în afara Site-ului, atunci utilizatorul este responsabil pentru acest lucru în cadrul Legii "cu privire la datele cu caracter Personal", în calitate de operator al datelor cu caracter personal.

7.6 nu este permisă utilizarea instrumentelor software (scripturi, roboți) pentru a citi informații de pe Site

7.7 logo-ul, numele, elementele de design, designul și aspectul general al Site-ului sunt proprietatea Contractantului și utilizarea lor este interzisă.

8. Garanții și responsabilități

8.1. Întrucât utilizatorul, în mod independent, la discreția sa și în afara controlului contractantului, plasează anunțuri pe Site care pot fi de natură publicitară, utilizatorul este considerat un agent de publicitate și un distribuitor de publicitate în ceea ce privește toate anunțurile plasate de acesta pe Site cu toate consecințele care decurg din acestea prevăzute de Legea nr. 1227 din 27.06.1997 despre publicitate

8.2. Prin plasarea anunțurilor pe Site, Utilizatorul garantează că are dreptul de a vinde bunurile/serviciile specificate în anunț, inclusiv că produsul a trecut certificarea obligatorie (dacă acest lucru este prevăzut de lege pentru acest tip de produs). Utilizatorul este singurul responsabil pentru încălcarea garanțiilor specificate în acest paragraf. Contractantul are dreptul de a solicita utilizatorului documentele justificative pentru bunuri (inclusiv declarația / certificatul de conformitate) specificate în anunțul relevant. În cazul în care Utilizatorul nu prezintă documente justificative pentru bunuri, contractantul are dreptul de a elimina anunțul relevant de pe Site fără a aplica sancțiuni contractantului.

8.3. Utilizatorul este responsabil pentru conformitatea conținutului anunțului plasat de acesta cu legislația actuală a Republicii Moldova, inclusiv, dar fără a se limita la, Legea "cu privire la ocuparea forței de muncă", "cu privire la publicitate", "cu privire la protecția copiilor împotriva informațiilor care le dăunează sănătății și dezvoltării". În cazul unor reclamații împotriva contractantului de către terți (inclusiv, dar fără a se limita la agențiile guvernamentale) cu privire la anunțurile postate de utilizator / și / sau bunurile specificate în anunțul relevant, utilizatorul se angajează să soluționeze astfel de reclamații în mod independent și pe propria cheltuială și, în cazul pierderilor suferite de Contractant în legătură cu revendicările de mai sus, să le ramburseze integral Contractantului.

8.4. Întrucât identificarea utilizatorilor site-urilor de Internet este dificilă din motive tehnice, Contractantul nu este responsabil pentru faptul că utilizatorii înregistrați sunt într-adevăr persoanele care pretind că sunt și nu este responsabil pentru posibilele daune cauzate utilizatorului sau altor persoane din acest motiv.

8.5. Folosind informațiile de pe Site, Utilizatorul este conștient și acceptă riscurile asociate cu posibila nesiguranță a informațiilor postate pe Site, precum și faptul că unele informații pot părea amenințătoare, jignitoare, cu bună știință false, nepoliticoase, obscene și decide independent asupra posibilității de a utiliza Site-ul.

8.6. Contractantul nu garantează că anunțurile publicate de utilizator vor fi vizualizate de un anumit număr de utilizatori ai Site-ului sau cel puțin unul.

8.7. Contractantul nu garantează că software-ul, serverele și rețelele de calculatoare utilizate de Site sunt lipsite de erori și viruși informatici. Dacă utilizarea Site-ului a cauzat pierderea datelor sau deteriorarea echipamentelor, Contractantul nu este responsabil pentru acest lucru.

8.8. Contractantul își rezervă dreptul, la discreția sa, de a rezilia accesul unui utilizator care încalcă prezentul Acord de Utilizare și /sau Termenii altor reguli de utilizare a Site-ului sau de plasare a anunțurilor, atât în totalitate, cât și parțial, inclusiv de a rezilia sau suspenda temporar accesul utilizatorului la contul personal.

8.9. Toate litigiile care decurg din prezentul PS sunt supuse examinării în instanță la locul contractantului în conformitate cu legislația Republicii Moldova. Prezentul Acord nu poate fi înțeles ca stabilirea de relații de agenție, relații de parteneriat, relații de activitate comună, relații personale de muncă sau orice alte relații care nu sunt prevăzute în mod expres în prezentul acord între contractant și utilizator.

 

Meniu
Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Autentificare sau înregistrare

Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Înregistrare

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator. Continuând orice utilizare ulterioară a Site-ului, sunteți de acord. Mai multe informații sunt disponibile în Politica de cookie-uri

Este clar
Licitația finalizata
Minute
secunde
Selectat
Adăuga
Licitația finalizata
Ascunde opțiuni
Toți parametrii
Sigur doriți să ștergeți pagina?