Catalog
Toate categoriile

Actorie vocală, cranici

Abonați-va accesați căutarea și fiți primul care primește publicații noi în funcție de parametrii dvs

Abonati-va

Pe platforma noastră Marketing.MD, puteți găsi categoria „Voiceover & Voiceover”, unde companiile și profesioniștii de voce off își pot posta ofertele și își pot găsi clienți noi, precum și clienții care caută profesioniști în voiceover și talente profesionale în voiceover. Platforma noastră este o resursă convenabilă pentru promovarea serviciilor de creare, editare și procesare audio și sunet, unde utilizatorii pot plasa o gamă largă de oferte de la profesioniști calificați. Toți actorii vocali și cranici profesioniști pot folosi platforma noastră pentru a atrage noi clienți și pentru a-și prezenta abilitățile și experiența în acest domeniu.

În plus, platforma noastră facilitează găsirea profesioniștilor și a serviciilor potriviți în domeniul vocei off și narațiunii. Indiferent dacă aveți nevoie de o voce profesională pentru o reclamă, un videoclip sau o carte audio, puteți găsi vocea potrivită la Marketing.MD.

Utilizatorii noștri își pot posta ofertele de voce off și narațiuni, pot oferi mostre din munca lor și pot vorbi despre experiențele lor pentru a atrage noi clienți și a-și extinde baza de clienți.

Marketing.MD este o resursă convenabilă și de încredere pentru oricine lucrează în industria de voce off și narațiune. Garantăm servicii de înaltă calitate și oferim instrumente convenabile pentru a vă promova afacerea.

Următorii specialiști și companii își pot posta publicațiile din categoria voice acting și cranici pe platforma noastră:

Cranici și actori de dublare care sunt gata să își ofere serviciile pentru a crea diverse materiale audio, inclusiv reclame, cărți audio, documentare etc.

Firme de producție audio care își pot oferi serviciile pentru crearea de efecte sonore, compoziții muzicale, coloane sonore etc.

Agenții de publicitate care au nevoie de o voce profesională pentru a-și crea materiale promoționale, cum ar fi reclame la radio și televiziune, reclame audio, prezentări video etc.

Dezvoltatori de cursuri independenți care ar putea avea nevoie de servicii de narațiune pentru a crea lecții audio etc.

Postarea în categoria voce off și cranici poate fi benefică pentru toți profesioniștii și companiile de mai sus, care pot atrage noi clienți și își pot prezenta abilitățile și experiența în domeniu.

Alte categorii ale secțiunii Audio, video:

Filtre
Meniu
Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Autentificare sau înregistrare

Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Înregistrare

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator. Continuând orice utilizare ulterioară a Site-ului, sunteți de acord. Mai multe informații sunt disponibile în Politica de cookie-uri

Este clar
Licitația finalizata
Minute
secunde
Selectat
Adăuga
Licitația finalizata
Ascunde opțiuni
Toți parametrii
Sigur doriți să ștergeți pagina?