Catalog
Toate categoriile

Dezvoltare strategie și planificare

Abonați-va accesați căutarea și fiți primul care primește publicații noi în funcție de parametrii dvs

Abonati-va

Secțiunea „Dezvoltare strategie și plan” din Marketing.MD oferă companiilor și profesioniștilor din business o oportunitate de a-și posta proiectele, statisticile și ideile creative legate de dezvoltarea de strategii și planuri în diverse domenii.

Tabloul nostru de publicații de pe Marketing.MD este o resursă ideală pentru toți profesioniștii și companiile care dezvoltă strategii și planuri pentru afaceri, proiecte comerciale și evenimente sociale în Moldova. Oferă o oportunitate de a posta publicații de proiect, statistici și idei creative, precum și de a găsi noi clienți și servicii legate de dezvoltarea unei strategii și a unui plan.

Platforma noastră este mai convenabilă și mai ușor de utilizat decât alte resurse, deoarece vă permite să găsiți rapid și eficient persoanele și serviciile de care aveți nevoie, precum și să vă publicați rapid proiectele și să obțineți feedback.

Procedura de elaborare a unei strategii și a unui plan include următorii pași:

Analiza situației și definirea obiectivelor.
Dezvoltarea strategiei și tacticii.
Definirea unui plan de acțiune și a resurselor.
Implementarea planului si controlul rezultatelor.
Marketing.MD este o resursă la îndemână pentru găsirea de noi clienți și promovarea serviciilor de dezvoltare de strategie și plan. Profesioniștii își pot posta publicațiile pentru a-și prezenta serviciile și pentru a-și împărtăși cunoștințele și experiența în domeniu.

Unele servicii populare și solicitate de dezvoltare a strategiei și a planului includ:

Dezvoltarea strategiei de afaceri.
Dezvoltarea unei strategii de marketing.
Dezvoltarea unei strategii digitale.
Dezvoltarea unei strategii de management de proiect.
Dezvoltarea unei strategii de management al personalului.
Dezvoltarea unei strategii de management al riscului.
Prin publicațiile de pe Marketing.MD, profesioniștii și companiile își pot promova serviciile de dezvoltare a strategiei și planurilor, precum și găsi noi clienți și parteneri în acest sector de servicii în toată Moldova. Prin publicarea pe tabloul nostru de publicații, utilizatorii vor avea acces la un public uriaș de profesioniști și companii, ceea ce va duce la mai mulți clienți și la extinderea afacerii. În plus, panoul nostru de postare vă permite să obțineți rapid rezultate, deoarece utilizatorii pot primi feedback de la părțile interesate într-un timp scurt.

Alte categorii ale secțiunii Cercetare și Plan:

Filtre
Meniu
Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Autentificare sau înregistrare

Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Înregistrare

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator. Continuând orice utilizare ulterioară a Site-ului, sunteți de acord. Mai multe informații sunt disponibile în Politica de cookie-uri

Este clar
Licitația finalizata
Minute
secunde
Selectat
Adăuga
Licitația finalizata
Ascunde opțiuni
Toți parametrii
Sigur doriți să ștergeți pagina?