Catalog
Toate categoriile

SMS Marketing

Abonați-va accesați căutarea și fiți primul care primește publicații noi în funcție de parametrii dvs

Abonati-va

Avem pe platformă o categorie de publicații prin SMS-mailing, care este un instrument eficient și profitabil pentru promovarea bunurilor și serviciilor în Moldova. Companiile și profesioniștii IT care doresc să-și promoveze afacerea și să atragă noi clienți își pot posta postările în această categorie.

Popularitatea mesajelor SMS-mailing în ultimii ani se datorează faptului că este o modalitate convenabilă și rapidă de a livra informații care nu necesită acces la Internet.

Serviciile specialiștilor SMS includ:

Colectarea unei baze de date cu numerele de telefon ale clienților
Dezvoltarea textului mesajului
Trimiterea de mesaje SMS
Analiza rezultatelor și ajustarea mailingurilor
Astfel, plasarea publicațiilor în categoria SMS-mailing-uri este o modalitate importantă și eficientă de promovare a afacerilor și atragere de noi clienți în diverse domenii de activitate din Moldova.

Platforma noastră de publicare în domeniul menținerii, dezvoltării și promovării serviciilor de corespondență prin SMS este un instrument de încredere pentru a ajunge la publicul țintă. Garantăm eficiență și rezultate dovedite atunci când folosim platforma noastră. Postarea în această categorie vă va permite să vă promovați rapid și eficient afacerea și serviciile, precum și să obțineți o mai mare popularitate și recunoaștere în industria dvs. Nu ratați ocazia de a folosi platforma noastră pentru a vă atinge obiectivele de afaceri și pentru a crește vânzările în Moldova.

Alte categorii ale secțiunii Rețele sociale și publicitate:

Filtre
Meniu
Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Autentificare sau înregistrare

Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Înregistrare

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator. Continuând orice utilizare ulterioară a Site-ului, sunteți de acord. Mai multe informații sunt disponibile în Politica de cookie-uri

Este clar
Licitația finalizata
Minute
secunde
Selectat
Adăuga
Licitația finalizata
Ascunde opțiuni
Toți parametrii
Sigur doriți să ștergeți pagina?