Catalog
Toate categoriile

Educație și consultații

Abonați-va accesați căutarea și fiți primul care primește publicații noi în funcție de parametrii dvs

Abonati-va

Categoria „Training and Consulting” este destinată utilizatorilor care caută consultanți profesioniști și programe de formare în domeniul designului și dezvoltării web.

Aici puteți plasa anunțul dvs. în căutarea unui specialist calificat sau vă puteți oferi serviciile în domeniul formării și consultanței în următoarele domenii:

Design site web și banner
Crearea de logo-uri și dezvoltarea de brand-books
Design poligrafic
Ilustrații și grafică
Grafică și animație
Puteți găsi sugestii de la designeri și dezvoltatori experimentați care sunt dispuși să ofere sfaturi și tutoriale pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de design și dezvoltare web.

În plus, puteți găsi, de asemenea, publicații despre cursuri și tutoriale care vă vor ajuta să învățați cum să creați modele profesionale și să utilizați eficient instrumentele pentru a crea site-uri web, logo-uri, bannere și alte modele.

Dacă vă oferiți serviciile în această categorie, este important să vă descrieți experiența și abilitățile în design și dezvoltare web și să descrieți în detaliu programul de formare sau consultanță pe care îl oferiți.

Marketing.MD este locul unde puteți găsi profesioniști cu experiență și calificați care să vă ajute să vă îmbunătățiți abilitățile de design și dezvoltare web. Dacă sunteți în căutarea unui consultant sau a unui program de formare sau a vă oferi serviciile în acest domeniu, atunci această secțiune va fi locul perfect pentru a vă posta propunerea.

Alte categorii din secțiunea de design:

Filtre
Meniu
Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Autentificare sau înregistrare

Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Înregistrare

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator. Continuând orice utilizare ulterioară a Site-ului, sunteți de acord. Mai multe informații sunt disponibile în Politica de cookie-uri

Este clar
Licitația finalizata
Minute
secunde
Selectat
Adăuga
Licitația finalizata
Ascunde opțiuni
Toți parametrii
Sigur doriți să ștergeți pagina?