Catalog
Toate categoriile

Șabloane

Abonați-va accesați căutarea și fiți primul care primește publicații noi în funcție de parametrii dvs

Abonati-va

Șabloanele pentru dezvoltatorii IT sunt soluții de design gata făcute care pot fi adaptate pentru diverse tipuri de site-uri și aplicații. În această categorie, specialiștii care își oferă serviciile în crearea și vânzarea de șabloane, precum și de la interpreți care sunt gata să lucreze cu șabloane gata făcute și să creeze site-uri web și aplicații pe baza acestora pentru clienții lor din toată Moldova, își pot posta publicațiile.

Șabloanele pot fi utile dezvoltatorilor IT în multe cazuri, de exemplu:

Șabloanele vă permit să creați rapid și ușor site-uri web și aplicații de înaltă calitate, fără a fi nevoie de costuri de proiectare și dezvoltare de la zero.
Șabloanele pot fi adaptate la diferite tipuri de site-uri și aplicații, ceea ce vă permite să mențineți un stil de design consistent și să creșteți gradul de conștientizare a mărcii.
Șabloanele economisesc timp și reduc costurile de dezvoltare, deoarece oferă soluții gata făcute pe care le puteți configura și rula rapid.
Postările de pe Marketing.MD din categoria Templates pot conține informații despre șabloane gata făcute pentru site-uri web și aplicații, precum și servicii furnizate pentru dezvoltarea și personalizarea șabloanelor pentru nevoile clienților. În această categorie, puteți găsi diverse tipuri de șabloane, precum site-uri de cărți de vizită, magazine online, bloguri, pagini de destinație, forumuri, rețele sociale. În plus, aici puteți găsi șabloane pentru diverse CMS și cadre precum WordPress, Joomla, Drupal, Laravel, React și multe altele.

Alte categorii ale secțiunii IT și dezvoltare:

Filtre
Meniu
Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Autentificare sau înregistrare

Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Înregistrare

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator. Continuând orice utilizare ulterioară a Site-ului, sunteți de acord. Mai multe informații sunt disponibile în Politica de cookie-uri

Este clar
Licitația finalizata
Minute
secunde
Selectat
Adăuga
Licitația finalizata
Ascunde opțiuni
Toți parametrii
Sigur doriți să ștergeți pagina?