Catalog
Toate categoriile

Influenceri

Abonați-va accesați căutarea și fiți primul care primește publicații noi în funcție de parametrii dvs

Abonati-va

Pe site-ul nostru Marketing.MD, în secțiunea Marketing afiliat – categoria Influenți, găsești publicații și oferte de la influenți moldoveni celebri. Categoria Influenceri de pe platforma noastră este una dintre cele mai importante și mai căutate rețele sociale din lumea modernă. Marketingul de influență a devenit un instrument indispensabil pentru promovarea afacerilor, mărcilor, locurilor de divertisment, buticuri de modă și alte proiecte. Influencerii sunt considerați printre cei mai influenți oameni de pe rețelele sociale și sunt capabili să atragă o audiență uriașă de adepți. Ei creează conținut care este ușor de văzut pe rețelele de socializare și este capabil să evoce emoții și reacții de la un public numeros.

Influencerii sunt mai solicitați pentru următoarele tipuri de afaceri și activități comerciale:

Branduri de modă și magazine
Branduri cosmetice și produse de înfrumusețare
Produse tehnologice
Centre de fitness și articole sportive
Turism și călătorii
Mancare si bautura
De ce publicarea pe platforma noastră poate fi foarte utilă:

Influenții de pe platforma noastră au o audiență largă la care pot ajunge și vorbește despre marca sau serviciile tale.
Utilizatorii noștri pot găsi cei mai relevanți pentru publicul țintă și pot crea o campanie cât mai eficientă.
Influencerii pot folosi platforma noastră pentru a găsi noi clienți cu care să poată parteneri și să-și promoveze brandul.
Publicațiile din categoria Influenți pe Marketing.MD pot aduce mari beneficii și rezultate în promovarea afacerilor, mărcilor și a altor proiecte în Moldova. Influencerii vă ajută să atrageți clienți noi și să construiți cunoașterea mărcii. În plus, pot împărtăși statistici despre popularitatea lor, ceea ce va ajuta la evaluarea eficienței promovării.

Platforma noastră oferă o resursă convenabilă pentru a găsi noi influenți și parteneri de publicitate. Publicațiile de pe platforma noastră pot fi foarte utile atât pentru promovarea serviciilor tale cu influenceri, cât și pentru cei care vor beneficia de servicii în publicitate și promovarea bunurilor și serviciilor lor. Pe platforma noastră, vei putea găsi influenceri care se potrivesc nevoilor tale și te vor ajuta să obții rezultatele pe care le dorești.

Alte categorii ale secțiunii Marketing afiliat:

Filtre
Meniu
Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Autentificare sau înregistrare

Înregistrați-vă pe site-ul nostru

și obțineți 30 lei în contul dvs. de bonus!

Înregistrare

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator. Continuând orice utilizare ulterioară a Site-ului, sunteți de acord. Mai multe informații sunt disponibile în Politica de cookie-uri

Este clar
Licitația finalizata
Minute
secunde
Selectat
Adăuga
Licitația finalizata
Ascunde opțiuni
Toți parametrii
Sigur doriți să ștergeți pagina?